Jävla Jäv!

6/1: Rögle-HV står 5-5 i slutminut och Chris Abbot sparkar in en puck för Rögle. Solklar situation där alla ser att det är spark utom möjligtvis några inavlade Ängelholmsbor och - tragiskt nog - videodomaren. Målet godkänds och Rögle vinner 2 extremt viktiga bonuspoäng i bottenstriden. "Justitiemord" vrålar Lasse Granqvist i direktsändning och senare medger till och med domarbasen Peter Andersson (allmänt känd för att backa upp sina egna) att videodomaren har felat.

8/1: HV-Timrå står 1-1 i slutminut och Peter Tenkrat styr in pucken med foten. Tveksam situation där huvuddomaren först är inne på att blåsa mål direkt, men sedan beslutar sig för förpassa ärendet till videogranskning. Givetvis döms målet bort och Timrå går miste om 2 extremt viktiga bonuspoäng i bottenstriden. "Klart att det som hände senast påverkar videodomaren i det här läget. Särskilt här nere i Jerusalem" konstaterar en sur Challe till TT.

Från hockeyligans pressmeddelande angående händelsen i Ängelholm: "Videomåldomarna har inga personliga anknytningar till deltagande lag i Elitserien." Det känns tryggt att veta. Vi elitserieintresserade behöver alltså inte oroa oss för något samband med att Rögles videodomare gör tidernas mest regelvidriga tolkning samtidigt som det är bekräftat att han bor i Ängelholm och sedan flera år sitter i Skånska ishockeyförbundets styrelse.

Må bäste spark vinna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0